2.7.11

rész. vagy mégsem?

Sziasztok!
Tudom, mára ígértem, de mégsem úgy jött össze a dolog, ahogy terveztem. A rész nem lett teljesen kész, a novellához hozzá sem bírtam fogni. De hogy ne kelljen tovább hiányolnotok az új sztorit (aminek a címét még nem tudom, de holnapra meglesz :P), kaptok egy kis részletet belőle. :)
Jó olvasást! :))


-Dora, el sem hiszem, hogy végre eljutunk a kedvenc városunkba! - mondta boldogan Angie a repülőn ülve.

-Nyugodj már meg! - nevetett Dora. - Én is nehezen fogom fel, ami most történik. De legalább lesz munkánk! És  az, amit mindig is szerettünk volna!

-Tudom, igazad van! - látta be Angie. - Dora! A ház kulcsai nálad vannak? Kikapcsoltunk otthon mindent? Mindenünk megvan? - esett kétségbe egy pillanat alatt a lány.

-Angela Kranich! Ha nem fejezed be, komolyan mondom, nyakon váglak! Háromszor megnéztünk mindent! Érted? Háromszor, mindent! Aludj inkább! Majd szólok, ha én is aludnék.

-Jó, jó, oké. Köszi, hogy mindig tudsz rám hatni. Jó éjt!

Kicsit furcsa volt a reggeli "Jó éjt" a körülöttük ülőknek, de Dora már hozzászokott az évek alatt. Ha repülővel mentek valahová, Angie-nek teljesen mindegy volt, hogy előtte nem sokkal kelt fel vagy késő este mennek, mindig el tudott aludni a gépen. Dora persze teljesen az ellentéte volt. A lány vagy az utolsó pillanatokban, vagy egyáltalán nem hajtotta álomra a fejét. Mindig is nyugodtabb típus volt, mint barátnője, aki a legtöbb dolog miatt idegeskedett. Angie azonban a vizsgáknál és a munkája közben mindig nyugodt volt, sosem pattogott, hogy elront valamit vagy valamit otthon hagyott. Dorára pedig a néha kemény hangnem miatt már nem haragudott. Eleinte mindig megsértődött, de idővel belátta, hogy nála más nem működik, ha ideges.

3 megjegyzés:

  1. Ez eszméletlen jó lett!!! :D *.*
    Remélem nemsokára többet is kapunk.! :D

    VálaszTörlés
  2. hőőőhaaa!! *.*
    nos véleményem szerint ez a történet sem indulhatott volna jobban! király - de rövid. ezért különösebben nem tudok mit hozzáfűzni. ja, de! HOZD HAMAR A FOLYTATÁÁÁÁST KICSILÁÁÁNY!!! :P

    amúgy izé :$ neked van msn-ed, vagy facebookon fent vagy, kedves Annette? szívesen megismernélek és szeretnék "személyesen" is gratulálni a történeteidhez! mert nagyon ügyes vagy! :P eskü engem is túl szárnyalsz! ^^ - sőtt: biztos. :)))

    VálaszTörlés
  3. jujjjj ez nagyon aranyos volt :))) am ez még csak egy kis részlet volt :)) mindjárt kapjátok az első részt :))) de azért köszönöm :) és ez a kicsilány nagyon nagy :) ez nagyon tetszett :)))))

    nagyon jól esik, hogy szeretnél megismerni :$ <3 fent vagyok face-en is, meg msn-em is van, de fogalmam sincs, mikor voltam fent utoljára.de ha ott szeretnél esetleg beszélgetni, akkor sűrűbben is felnézhetek :)) ha gondolod, írj egy emailt és megbeszélhetjük a dolgokat :))))))
    pusziim ^^ <3

    VálaszTörlés