29.8.11

Our dream comes true - 25. rész

Sziasztok, Drágáim!
Meghoztam a folytatást! :) Remélem, gyors voltam. Viszont nem a leghosszabb rész, de tovább nem akartam írni, mert a vége nagyon erőltetett lett volna, ha folytatom. Ezt nézzétek el nekem! :)
Jó olvasást!

Part XV. - Bad Girl(Rosszkislány)

***
-Bill, mit csináltatok ti Dorával az éjszaka? - kérdezte Tom ingerülten a kocsiban.

-Semmit. Csak beszélgettünk és...

-És ezt higgyem is el, hogy csak beszélgettetek?

-Tom, én nem te vagyok. Nem húzom meg az első utamba eső lányt. A barátnődet meg pláne nem. Jó, hogy nem találod már ki, hogy össze is házasodtunk és van egy eltitkolt gyerekünk! Hogy lehetsz ekkora gyökér, hogy ilyeneket gondolsz rólam? - kiabált Bill.

-Jó, sajnálom, nem úgy gondoltam. De akkor minek kellett a bor? És miről beszélgettetek?

-Dora bement egy kis innivalóért és bort hozott ki. Arról beszélgettünk, amihez a te kellettél volna tegnap, mert nagyon padlón volt. De te már megint nem bírtál magaddal és füvezned kellett. Minek? Azt hitted, nem jött volna rá Dora? És hogy mondhattál olyat, hogy ... Á, hagyjuk. Csak egy dologra válaszolj! Ugye nem te adtad Marknak a füvet?

-Nála is volt egy kicsi, meg nálam is. Aztán felvetette, hogy szívjunk el egy szállal. Összedobtuk kettőnkét és elszívtuk.

-De mégis hogy volt ennyi eszed? Néha olyan, mintha nem is a testvérem lennél. Nekem ilyen az életben nem jutna eszembe, hogy a csajom kertjében az öccsével drogozzak. Szerinted mekkorát csalódott most benned? - kérdezte Bill fájdalmasan felnyögve. - Emlékszel még, mit kértem tőled, mikor elvitted volna a városba?

-Persze. Hogy ne okozzak neki csalódást - sóhajtott Tom. - Most nagyon elszúrtam, mi?

-Erre most mit mondjak? Inkább azt találd ki, hogyan engeszteled ki! De egy valamit jegyezz meg! Nem játszhatod el ezt sokszor, mert ő is beleun és hiába fog szeretni, szakítani fog veled.
***

Markkal megreggeliztünk, elpakoltunk, elvégeztük a reggeli teendőinket és igazából nagyon nem akartam, de leültünk beszélni.

-Figyelj, Mark, nem akarok veled kiabálni, nem akarlak kioktatni és nem akarom, hogy úgy tekints rám, mint a rossz testvér, aki nem enged meg semmit és mindentől eltilt. Csak arra kérlek, hogy ne drogozz. Ha kell, segítünk leállni a szerről, de ezt neked is akarnod kell.

-Nahát. Kajak nem kiabálsz velem? Ilyen se volt még. Ha lebuktam, mindenki leordította a fejem a helyéről, majd ódákat zengett némelyik rehabról, de ilyen higgadtan senki nem mondta el, milyen lehetőségeim lennének.

-Tudod, régebben én is használtam illegális tudatmódosítókat. Egyik alkalommal egy kis speed, máskor extasy, de volt néha egy kis LSD is. És a szüleim nem tudtak erről. Csak a barátaim. Ők segítettek a leszokásban, mikor már egyre sűrűbben használtam.

-Te ilyen rosszkislány voltál? Ki sem néztem volna belőled - nézett rám egyik szemöldökét felhúzva Mark.

-Mindenki ezt mondaná - nevettem fel keserűen. - De meg kell ígérned, hogy ez köztünk marad! Ha ez napvilágot lát, én nem tudom, mit teszek veled. A fiúk előtt meg pláne tartanod kell a szád!

-Igenis! Megértettem, Dora főparancsnok! - komolykodott Mark, de a végére elnevette magát. - És nem is érdekel a tegnap este?

-Az a múlt. Lassacskán viszont elkezdhetnél gondolkozni azon, mit szeretnél kezdeni magaddal! Ha kell, keresünk valami sulit. Ha nem tetszik, akkor meg valamit dolgoznod kell, mert bár szívesen adok pénzt, nem szeretném, ha hozzá is szoknál. Na, gyere, átmegyünk Dave-hez.

Átmentünk a nagybátyámhoz és Angie-hez, akik nagyot néztek, mikor elmondtam, ki is van velem. Jan titkát nem mertük neki még elmondani. Majd egy kicsit jobban beilleszkedik a családba, akkor talán megtudja az igazságot.. Nagyon fájt hazudni a környezetemnek. Mindig attól kell rettegnem, mikor szólja el valamelyikünk magát. Ha pedig kiderülne az igazság, oda lenne a nyugalom, mert akkor még több embernek kellene arra figyelni, hogy ne szaladjon ki semmi a száján. Az pedig ekkora hajtás mellett nem a legegyszerűbb. Készülünk az amerikai turnéra, még több dolgunk lesz, mint eddig volt. Ráadásul még itt van Mark is, akivel fogalmam sincs, mit kezdjek a turné alatt. Ha suliba megy azért, ha meg dolgozni, akkor meg azért nem vihetem magammal. Valami megoldást pedig kell találnunk.

3 megjegyzés:

  1. Suuuper!!! *.*
    Bocsi, hogy csak most írok ehhez, meg, hogy nem írtam a többihez. Kicsit el voltam havazva.
    Hát csodálom Dora higgadtságát. Teljesen egyet értek, hogy nem ordítja le így az öccse fejét. Mert ha ordítana, meg tiltana a gyerek csak jobban csinálná.
    De az meglepett, hogy Dora használt drogot. Nagyon brutál.
    De Tom amit gondolhatott az estével kapcsolatban... :/ Most nem agresszívkodom mert még a végén pszichopatának nézel. :)
    Nagyon jó rész!
    Siess a folytatással!
    Puszim!

    VálaszTörlés
  2. rövidke, de jó rész lett:D:D Tommie baba hogy javítja ki hibáját:P:P
    puszii

    VálaszTörlés
  3. Angel, pont erre gondoltam én is, ezért nem kiabált Dora. Tom meg egy kicsit elszúrta a dolgokat. De ez van. Amúgy nyugodtam agresszívoskodhatsz :) Nem néznélek pszichopatának. :)
    sz.leona, Tom majd igyekszik :)
    köszönööm ^^
    puszillak titeket ^.^

    VálaszTörlés