11.4.12

Szünet

Sziasztok, Drágáim!
Mivel nem igazán jön az ihlet az Our dream comes true-hoz, jobban mondva az A szív és az ész harcai-hoz jobban jön, ezért egy kicsit szüneteltetem az elsőt, és az utóbbira fektetek nagyobb hangsúlyt. Remélem, annyira nem lesztek szomorúak, hogy később derül fény a szekrényből nyíló whiskeyspince titkára. Amint lesz egy kis szikra, papírra vetem, és kanyarintok belőle egy részt, de addig be kell érnetek Rose és Bill valamint Ria és Tom kapcsolatának bonyolódásával. 


Egy másik dolog. Gondolom, legtöbben már hallottátok Bill és a Far East Movement alkotását. A vélemények megoszlanak. Van, akinek bejön a részlet, van, akinek csak Bill része, és van, akinek egyáltalán nem tetszik. Személy szerint nekem első hallásra nem jött be, de annyira belemászott a dallama a fülembe egy hallgatás után, hogy muszáj volt még egyszer és még egyszer meghallgatnom. Többszöri lejátszás után azt mondom, hogy egész jó. Bár Bill hangja torzítva van, meg lehet hallgatni. Hallgassátok meg ti is, aztán döntsétek el! :)


2 megjegyzés:

  1. Hello!
    Örülök, h az egyik történetet folytatod. Kíváncsi vagyok, mit hozol ki belőle :)
    Nekem tetszik Bill része a dalból, igaz kicsit tényleg túlzásba vitték a torzítást. De a mondanivalója bejön, az olyan "Billes" :)
    Sok sikert a továbbiakban.
    Puszi Mili

    VálaszTörlés
  2. Nekem mindegy szívem csak olvasni tudjunk. x) És természetesen hallottam már a számot is. Nekem elsőre is elnyerte a tetszésem! *.* Mellesleg már várom a továbbiakat ^^

    VálaszTörlés